Direktlänk till inlägg 30 mars 2008

KVÄLLEN ÄR SEN.....

Av Annika och Kent - 30 mars 2008 23:44

...och det ser ut som att jag är så pass frisk att operationen blir av! Men man ska aldrig ropa HEJ - det har jag lärt mig =))


Färdigställt ett par mintgröna sockor i ullgarn i storlek: mig själv. Har nu kastat mig över ett annat underskönt ljust rosa blandgarn - akryl/ull men så vansinnigt MJUKT så det slår alla rekord! Och det ska bli sockar såklart,,,men slutdatumet på dessa kommer längre fram, eftersom allt kommer stå stilla ett tag nu!


Natti Natti alla goa handarbetsfilurer!

 
ANNONS
 
Susanne

Susanne

31 mars 2008 09:03

Hej! Har tittat runt lite på dina grejer och dom är sååå fina. Lycka till med operationen.
mvh Susanne

http://maxicat.bloggagratis.se

 
Garnmoster

Garnmoster

31 mars 2008 17:17

Jättefina sockor, kul att inte bara sticka traditionella raggsockor.
Hoppas allt går bra med operationen. Även om kirurger kan se lite elaka ut ytterst ute brukar de vara snälla och omtänksamma innerst inne. =)

http://garnmoster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika och Kent - 7 maj 2008 10:38

Kom gärna och besök mig här http://absolutgarn.blogspot.com   Ha en underbar dag i solskenet! Det ska jag ha!   KRAM Annika ...

Av Annika och Kent - 15 april 2008 10:51

Jag fortsätter blogga här och jag hoppas att ni följer med mig! Titta gärna in och hälsa på!   Kram Annika ...

Av Annika och Kent - 15 april 2008 00:57

I ur och skur - heter det ju! En kvällspromenad i regn & hagelskuren blev det ikväll,,,lilltjejen vill ju såklart ut och cykla, nu när hon just lärt sig! Det tog inte många minuter och "sätta" det. Precis när vi kom utanför dörren, så brakar det loss...

Av Annika och Kent - 13 april 2008 00:44

Skaffar mig en blogg till - finns lite mer detaljer som jag uppskattar där! Men jag kommer vara kvar här i övergången, sen är det bara till att klicka ute i kanten på **MIN NYA BLOGG** längst upp i länkarna! Hoppas att ni hälsar på mig även där,,,   ...

Av Annika och Kent - 11 april 2008 15:18

Åhh jag blir alldeles varm inombords när jag läser alla era fina kommentarer! TUSEN TACK! Om ni bara visste hur mycket det värmer    Jag blir jätteglad om ni vill länka till mig och vise versa!  Återkommer lite senare,,,maken fyller 40 år på söndag ...

Presentation

Omröstning

VILKA FÄRGER GÄLLER FÖR DIG I ÅR PÅ GARN??
 Naturnära färger ex. brun, beige,,
 Färgglatt så det skriker ex neoncerise,,
 Pasteller ex, rosa, ljusblå,,,
 Allt, bara tillfället är rätt!
 Printat, självrandande GARN!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ absolutgarn med Blogkeen
Följ absolutgarn med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se