Direktlänk till inlägg 1 april 2008

AAAOOAAJJ!

Av Annika och Kent - 1 april 2008 18:07

Idag har smärtan gjort sig påmind,,,,jag kommer inte riktigt ihåg att jag hade sååå ont i vänsterhanden. Men man förtränger/glömmer fortare än man tror! Och tur är väl kanske det?!


Har idag gjort ingenting - känns det som! Fick hjälp med påklädning i morse och mannen fick kamma långa håret på lilltjejen (gör han i o f sig alltid när jag jobbar) MEN man  blir lite nervös av att bara "bevaka" och värst av allt är att sätta upp sitt egna hår! Jag har tjockt långt, inte helt kammat och nyklippt hår, som varje kväll sätts upp i en stor knorr högst upp på knoppen - så den inte ska störa under den nattliga dvalan. På morgonen släpper jag ut det - för att på nytt sätta upp det i någon form av frisyr! För jobbigt att ha det utsläppt - och ur hygiensynpunkt VILL man ju verkligen ha det uppsatt på jobbet (hemtjänst)! Har självlockigt hår och vägrar och har alltid gjort - att klippa mig kort. När det är lite tyngd och längd, kan man få det ungefär som man vill ha det! Ungefär!Nu är det dags för dotterns läxor!


 TILL ER ALLA DÄRUTE!

Annika

 
ANNONS
 
Bimbo Boy

Bimbo Boy

2 april 2008 11:57

Tack för att du följer min blogg!

http://www.bimboboy.com/blogg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika och Kent - 7 maj 2008 10:38

Kom gärna och besök mig här http://absolutgarn.blogspot.com   Ha en underbar dag i solskenet! Det ska jag ha!   KRAM Annika ...

Av Annika och Kent - 15 april 2008 10:51

Jag fortsätter blogga här och jag hoppas att ni följer med mig! Titta gärna in och hälsa på!   Kram Annika ...

Av Annika och Kent - 15 april 2008 00:57

I ur och skur - heter det ju! En kvällspromenad i regn & hagelskuren blev det ikväll,,,lilltjejen vill ju såklart ut och cykla, nu när hon just lärt sig! Det tog inte många minuter och "sätta" det. Precis när vi kom utanför dörren, så brakar det loss...

Av Annika och Kent - 13 april 2008 00:44

Skaffar mig en blogg till - finns lite mer detaljer som jag uppskattar där! Men jag kommer vara kvar här i övergången, sen är det bara till att klicka ute i kanten på **MIN NYA BLOGG** längst upp i länkarna! Hoppas att ni hälsar på mig även där,,,   ...

Av Annika och Kent - 11 april 2008 15:18

Åhh jag blir alldeles varm inombords när jag läser alla era fina kommentarer! TUSEN TACK! Om ni bara visste hur mycket det värmer    Jag blir jätteglad om ni vill länka till mig och vise versa!  Återkommer lite senare,,,maken fyller 40 år på söndag ...

Presentation

Omröstning

VILKA FÄRGER GÄLLER FÖR DIG I ÅR PÅ GARN??
 Naturnära färger ex. brun, beige,,
 Färgglatt så det skriker ex neoncerise,,
 Pasteller ex, rosa, ljusblå,,,
 Allt, bara tillfället är rätt!
 Printat, självrandande GARN!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ absolutgarn med Blogkeen
Följ absolutgarn med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se