Direktlänk till inlägg 2 april 2008

JAG VILL STICKA!!!

Av Annika och Kent - 2 april 2008 23:51

Nu har jag svart på vitt!! Jag blir rastlös & sur när jag INTE KAN STICKA eller VIRKA... Jag vet ju att jag är nyopererad i högerhanden (måndags) MEN jag ser bara tiden susa förbi och jag är våldsamt STICKSUGEN!


Men jag ger mig snart på ett försök! Skulle behöva fixa ett par benvärmare till dotterns kompis som blev såååå jätteglad för sina förra,,,,och sen skulle jag göra ett Ipod födral,,,och sen skulle jag virka en enkel nätkasse, som jag kan ha pågående nystan i/och med mig,,,och sen skulle jag göra en virkad sjal till mellandottern, som vill ha en brun oxå,,,,ja, jag har mycket att göra=))


OM JAG KUNDE!


 
ANNONS
 
pärlmudden

pärlmudden

3 april 2008 08:45

Skönt att din operation är avklarad!! Hoppas det läker och du blir bra. Jag vet inte vad du har gjort för operation, men jag har själv gått igenom 8 eller 9 handoperationer, så jag vet hur det känns när stickningen ligger o skriker åt en... Man riktigt hör hur garnet ropar "Kom och använd mig" Snacka om abstinens. Försök ge dig till tåls ett tag iaf innan du börjar. Det lönar sig i längeden(Men det går tom att sticka även om man är gipsad, bara man har några fingrar fria.. jag har provat)
Ha det bra, och krya på dig!!
KRAM

http://parlmudden.blogspot.com

 
Eva i Halmstad

Eva i Halmstad

4 april 2008 11:38

Hej på dej
Skönt att du gjort de och att de bara kan bli bättre nu.
Skriv ner allt de där du vill göra , titta runt på alla bloggar , knitty.com har ruskigt mycket fint, sug i dej av alla tips och ideer så du kan vara riktigt målinriktad sen när du får igen.
De är drygt men de finns ett slut.
Mina händer mår bra ännu och jag stickar för allt jag är värd :)
Må så gott.
Eva.

http://evaihalmstad.blogspot.com

 
pärlmudden

pärlmudden

4 april 2008 14:30

Hej!
Och tack för ditt svar. Jag har gjort samma operation, fast för 16 år sen...Det var den första av alla handoperationerna. Tyckte väl jag kände igen "paketformatet";)
Ha en bra helg du med!
Kram Ann-Louise

http://parlmudden.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika och Kent - 7 maj 2008 10:38

Kom gärna och besök mig här http://absolutgarn.blogspot.com   Ha en underbar dag i solskenet! Det ska jag ha!   KRAM Annika ...

Av Annika och Kent - 15 april 2008 10:51

Jag fortsätter blogga här och jag hoppas att ni följer med mig! Titta gärna in och hälsa på!   Kram Annika ...

Av Annika och Kent - 15 april 2008 00:57

I ur och skur - heter det ju! En kvällspromenad i regn & hagelskuren blev det ikväll,,,lilltjejen vill ju såklart ut och cykla, nu när hon just lärt sig! Det tog inte många minuter och "sätta" det. Precis när vi kom utanför dörren, så brakar det loss...

Av Annika och Kent - 13 april 2008 00:44

Skaffar mig en blogg till - finns lite mer detaljer som jag uppskattar där! Men jag kommer vara kvar här i övergången, sen är det bara till att klicka ute i kanten på **MIN NYA BLOGG** längst upp i länkarna! Hoppas att ni hälsar på mig även där,,,   ...

Av Annika och Kent - 11 april 2008 15:18

Åhh jag blir alldeles varm inombords när jag läser alla era fina kommentarer! TUSEN TACK! Om ni bara visste hur mycket det värmer    Jag blir jätteglad om ni vill länka till mig och vise versa!  Återkommer lite senare,,,maken fyller 40 år på söndag ...

Presentation

Omröstning

VILKA FÄRGER GÄLLER FÖR DIG I ÅR PÅ GARN??
 Naturnära färger ex. brun, beige,,
 Färgglatt så det skriker ex neoncerise,,
 Pasteller ex, rosa, ljusblå,,,
 Allt, bara tillfället är rätt!
 Printat, självrandande GARN!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ absolutgarn med Blogkeen
Följ absolutgarn med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se