Direktlänk till inlägg 9 april 2008

LOPPISFYND --->>> HÄRLIGA STICK-BÖCKER!

Av Annika och Kent - 9 april 2008 23:44

Hej på er alla glada handarbetsvänner =)) Haft fullt upp ett par dagar nu - dotterns "magonda" har abrupt kommit tillbaka och hon har varit hemma igår och idag....jag lider såååå med henne & som om inte det vore nog, så är det kämpigt med mkt annat oxå - vad gäller kompisar osv. Om man bara kunde trolla!


För övrigt läks handen bra och jag stickar igen, fast inte i det tempot som man är van vid - MEN huvudsaken är att jag kan STICKA lite. Benvärmarna är snart klara med ngt slags flätmönster påSen råkade jag springa rakt in i ett jättefynd på Kupan (loppis) häromdagen och fick tag i minst 5 böcker om handarbete/stickning/virkning för hela 22:- och det är några utav dessa som är lite äldre och det är så givande att läsa och begrunda gamla mönster....en riktig guldgruva tycker jag =))Tyvärr glömde jag vända bilden om innan jag laddade upp den =)) men man får väl lägga huvu´t på sne lite när man beskådar bilden...


Sen idag har jag och minsta dottern lärt oss cykla UTAN stödhjul & det va jobbig (både för henne och för mig *ha, ha*) Vi va lika svettiga båda två efter några varv runt kvarteret. MEN LYCKLIGA VA VI!


Nu ska jag slå mig till ro i soffan en stund med mina strumpstickor och kanske en god film! Äldsta dottern med "magproblemen" kom just ner - ska det bli ännu en jobbig natt??? Jag vet inte vad vi ska ta oss till??


KRAM 

 
ANNONS
 
Nina BF

Nina BF

10 april 2008 08:31

Vilket läckert mönster du stickar! Jag håller med dig - det är något visst med gamla handarbetsböcker! Grattis till fynden! och till att du klarar att sticka med gipsad hand... =)

http://ninashorna.blogspot.com

 
Annika

Annika

10 april 2008 09:18

Tack Nina! Vad roligt att du tittar in på min lilla sida =)) Jag blir sååå glad! Hoppas att du har det bra!

KRAM Annika

http://absolutgarn.bloggagratis.se

 
Bimbo Boy

Bimbo Boy

10 april 2008 10:00

Tack för stödet!

http://www.bimboboy.com/blogg

 
Garnmoster

Garnmoster

10 april 2008 10:07

Jag älskar sådana där lite äldre handarbetsböcker. Inte för att man kanske stickor så många av deras beskrivningar, men de är underbara att titta i.
Det var ett tag sedan nu, men vad kul det var när man hjälpte barnen att lära sig cykla, jag blir så nostalgisk när jag tänker på det. En jättesöt liten flicka du har.

http://absolutgarn.bloggagratis.se

 
Britt-Marie

Britt-Marie

10 april 2008 15:41

Skönt att bli av med stödhjulen men jag hoppas magontet ger med sig snart.Krama om henne från mig.

Boken har jag också och den är toppen man ska inte förringa gamla böcker.

Skönt att du kan börja sticka och att du håller på med så snygga benvärmare. Mönstret är elegant.

Kram

http://brittmariel.blogg.se

 
Annika

Annika

10 april 2008 23:16

Jag älskar "gamla stickböcker" och såklart de nya oxå,,,men det är ngt visst med de äldre! Tack Britt-Marie för omtanken om dottern! Det värmer så mycket.

KRAM

http://absolutgarn.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika och Kent - 7 maj 2008 10:38

Kom gärna och besök mig här http://absolutgarn.blogspot.com   Ha en underbar dag i solskenet! Det ska jag ha!   KRAM Annika ...

Av Annika och Kent - 15 april 2008 10:51

Jag fortsätter blogga här och jag hoppas att ni följer med mig! Titta gärna in och hälsa på!   Kram Annika ...

Av Annika och Kent - 15 april 2008 00:57

I ur och skur - heter det ju! En kvällspromenad i regn & hagelskuren blev det ikväll,,,lilltjejen vill ju såklart ut och cykla, nu när hon just lärt sig! Det tog inte många minuter och "sätta" det. Precis när vi kom utanför dörren, så brakar det loss...

Av Annika och Kent - 13 april 2008 00:44

Skaffar mig en blogg till - finns lite mer detaljer som jag uppskattar där! Men jag kommer vara kvar här i övergången, sen är det bara till att klicka ute i kanten på **MIN NYA BLOGG** längst upp i länkarna! Hoppas att ni hälsar på mig även där,,,   ...

Av Annika och Kent - 11 april 2008 15:18

Åhh jag blir alldeles varm inombords när jag läser alla era fina kommentarer! TUSEN TACK! Om ni bara visste hur mycket det värmer    Jag blir jätteglad om ni vill länka till mig och vise versa!  Återkommer lite senare,,,maken fyller 40 år på söndag ...

Presentation

Omröstning

VILKA FÄRGER GÄLLER FÖR DIG I ÅR PÅ GARN??
 Naturnära färger ex. brun, beige,,
 Färgglatt så det skriker ex neoncerise,,
 Pasteller ex, rosa, ljusblå,,,
 Allt, bara tillfället är rätt!
 Printat, självrandande GARN!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ absolutgarn med Blogkeen
Följ absolutgarn med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se